Header slika

UJEDINJENI DO USPEHA

UJEDINJENI DO USPEHA

Kompanija Zlatiborac je osnovana s idejom da se kroz neprekidnu modernizaciju i primenu savremenih tehnologija zadrži tradicionalni koncept proizvodnje zlatiborskih suvomesnatih proizvoda. Specifičnost regije i klimatskih uslova sela Mačkat, prirodan proces sušenja mesa na ruži vetrova i dimljenja na bukovom drvetu, uz primenu jedinstvene recepture, doprineli su da se izdvojimo ne samo na domaćem, već i na inostranim tržištima.
Naša društvena odgovornost se ogleda u pružanju podrške različitim projektima, organizacijama i pojedincima, u oblasti obrazovanja, zaštite životne sredine, zdravlja. U očuvanju porodičnih vrednosti, usmereni smo na brigu o lokalnoj zajednici koja ističe solidarnost i uzajamno uvažavanje.
Kontinuiranim aktivnostima doprinosimo isticanju nove perspektive budućnosti zajednice i okruženja, izgrađujući poverenje i lojalnost naših potrošača. Uzimajući u obzir različitosti u pristupu i potrebama, unapređujemo komunikaciju i saradnju sa zainteresovanim stranama i relevantnim društvenim akterima.
Kao partner Olimpijskog komiteta Srbije i zvanična hrana našeg Olimpijskog tima, posvećeni smo da istaknemo značaj sporta i zdravih životnih navika, ali i upornost i istrajnost u ostvarivanju izuzetnih rezultata.

Do pobede u Parizu!

PODELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA